nl de en
Schnelle Lieferung Bester Preis Gute Qualität Sichere Zahlungen KOSTENLOSER VERSAND AB €70,-

Jute 270 Gramm

Meterpreis: €3,90
- +
In den Warenkorb legen
Gesamt: €3,90
Verfügbarkeit: Auf Lager

Jute stof

Jute stof is gemaakt van gespannen Starke, ruwe bastvezels. Na Baumwolle is Jute de meest gebruikte Natürliche vezel. Het machinaal spannen van Jute tot Jute draad en Jute stof vindt zijn oorsprong in Schotland, in het begin van de 18e eeuw. Jute zakken werden in het verleden vooral gebruikt in  de landbouw omdat het biologisch afbreekbaar is. In Nederland en Belgiëis Jute stof Natürlich het meest bekend van de zak van Sinterklaas.

Tegenwoordig is Jute een zeer hip en gewild product. Het is milieuvriendelijk en uiterMattte geschikt als Dekoration of Verzierung. Ook in het Einrichtung wordt momenteel veel Jute gebruikt, bijvoorbeeld door middel van Jute Gardinen, Jute Kissens, Jute kleden en Jute Dekorations.

 

Jutestoff für draußen und Jutestoff für den Garten

Vanuit het verleden is Jute ook veel gebruikt in de landbouw. Het grote voordeel van Jute is, dat het biologisch afbreekbaar is. Doordat Jute een natuurproduct is, is het totaal niet schadelijk voor uw tuin. Jute wordt in de tuinbouw vaak gebruikt als afscheiding, worteldoek of als bescherming voor bomen en planten. In de tuin is Jute ook geschikt als Schattentuch of Dekoration. Bij Yes fabrics vindt u Jute stof goedkoop! Bij ons koopt u Jute stof per meter. We hebben Jute in verschillende kwaliteiten. 

 

Tips

Als je Jute wil gebruiken voor Dekoration binnen je huis, overweeg dit dan te combineren met organza of tule. Deze combinaties zorgen voor een leuke uitstraling. 

 

Hinweis: Die Farben können vom Bildschirm abweichen.
Im Zweifelsfall empfehlen wir die Bestellung eines Musters.Klicken Sie hier!

Im Zweifelsfall empfehlen wir Ihnen, ein Muster zu bestellen. Berücksichtigen Sie eventuelle Schnittverluste bei der weiteren Verarbeitung.

 

Material 100% Jute
Breite 140 cm
Motiv Einfarbig
Bearbeitung Gewebt
Eigenschaften Natürlich, Stark, fest
Anwendungen Schutztuch, Karneval, Dekoration, gordijn, Hobby, Jutesack, Weihnachten, Unterboden, Sinterklaas, Tasche, Teppich

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

De waardering van www.yesfabrics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 410 reviews.

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »