nl de en
Snelle levering Goede kwaliteit Scherpe prijzen Veilig betalen Gratis verzending boven de €70,-

Winter Trui! | Smospotten & Snoesjes!

  • Geplaatst op
  • Door Smospotten & Snoesjes!
  • 0
Winter Trui! |  Smospotten & Snoesjes!

Kleurrijke warme winter trui!
Patroon trui: Isa sweater - Bel'Etoile

Oh wat ben ik verliefd op dit setje!
Mijn oog viel onmiddellijk op de gebreide kabelstoffen die ze verkopen. 
Het bordeaux, het geel en het blauw waren mijn favoriet. Nu hebben de meisjes al gewone truien genoeg, dus zocht ik een bijpassend stofje om er een midi skirt bij te maken. Bij de katoentjes zag ik ijsjesstof. Niet meteen voor de winter denken jullie? Gohja, als Tiny Cottons kersjes mag uitbrengen voor de wintercollectie dan ga ik aan de slag met ijsjes.
Wat leuk om te zien dat het geel van de ijsjes zo mooi bij het geel van de trui past!
Ik was verkocht! 
 
Bekijk hier mijn gehele blog!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »