Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Smospotten & Snoesjes! - Maandag 4 Oktober 2019

  Winter Trui! | Smospotten & Snoesjes!

  Oh wat ben ik verliefd op dit setje!
  Mijn oog viel onmiddellijk op de gebreide kabelstoffen die ze verkopen. 
  Het bordeaux, het geel en het blauw waren mijn favoriet. Nu hebben de meisjes al gewone truien genoeg, dus zocht ik een bijpassend stofje om er een midi skirt bij te maken. Bij de katoentjes zag ik ijsjesstof. Niet meteen voor de winter denken jullie? Gohja, als Tiny Cottons kersjes mag uitbrengen voor de wintercollectie dan ga ik aan de slag met ijsjes.
  Wat leuk om te zien dat het geel van de ijsjes zo mooi bij het geel van de trui past!
  Ik was verkocht! 
   
  Bekijk hier mijn gehele blog!
   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »