nl de en
Snelle levering Goede kwaliteit Scherpe prijzen Veilig betalen Gratis verzending boven de €70,-

Pietenmutsje 2.0 | Ell Mini

  • Geplaatst op
  • Door Ell Mini
  • 0
Pietenmutsje 2.0 |  Ell Mini

Oké... hier issie..Pietenmutsjes 2.0!!! wat vinden jullie er van? Ik ben heel benieuwd.
In mijn nieuwe blog vertel ik je over de nieuwe aanpassingen en de weg naar dit mutsje..

Het patroon & de aanpassingen

De basis van het mutsje is op dezelfde manier gemaakt zoals beschreven in deze blog. Vorig jaar had ik een doorsnede van ongeveer 30 cm (+2cm naadwaarde) gebruikt, dit jaar heb ik een doorsnede van 40 cm gebruikt. 30 cm is geschikt voor newborn t/m ongeveer 1,5 jaar. 40 cm is geschikt vanaf 1 jaar t/m ongeveer 2,5 jaar. Mocht je voor een ouder kindje willen naaien, zou ik een ronde van ongeveer 45-50 cm aanhouden.

De stof die ik deze keer gebruikt heb is een fijne, poederroze corduroy met een klein beetje stretch van yesfabrics. Het gouden lint heb ik gekocht bij action, maar een zelfde soort heb ik ook zien liggen bij Hema & Xenos. Het elastiek is van action.

 

Voor de volledige blog klik hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »