nl de en
Snelle levering Goede kwaliteit Scherpe prijzen Veilig betalen Gratis verzending boven de €50,-

Winter Trui! | Smospotten & Snoesjes!

  • Posted on
  • By Smospotten & Snoesjes!
  • 0
Winter Trui! |  Smospotten & Snoesjes!

Kleurrijke warme winter trui!
Patroon trui: Isa sweater - Bel'Etoile

Oh wat ben ik verliefd op dit setje!
Mijn oog viel onmiddellijk op de gebreide kabelstoffen die ze verkopen. 
Het bordeaux, het geel en het blauw waren mijn favoriet. Nu hebben de meisjes al gewone truien genoeg, dus zocht ik een bijpassend stofje om er een midi skirt bij te maken. Bij de katoentjes zag ik ijsjesstof. Niet meteen voor de winter denken jullie? Gohja, als Tiny Cottons kersjes mag uitbrengen voor de wintercollectie dan ga ik aan de slag met ijsjes.
Wat leuk om te zien dat het geel van de ijsjes zo mooi bij het geel van de trui past!
Ik was verkocht! 
 
Bekijk hier mijn gehele blog!
 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »